Gazduire Web, inregistrare Domenii de Internet, Publicitate Online
Suport Tehnic Clienti

GAZDUIRE SITE WEB (WEBHOSTING), INREGISTRARE DOMENII, PUBLICITATE ONLINE

2018-04-20
EUR:  4.6606 LEI
USD:  3.7886 LEI

Istoric valute
Domenii .ro pe viata cu doar 35 EUR pentru orice pachet* de gazduire web cumparat pe minim 1 an
Pachete de Reseller Gazduire Web incepand cu cu doar 10 EUR / luna
» Confidentialitate

CONFIDENTIALITATE


Link Media SRL respecta dreptul fiecarui individ la confidentialitate. Vom colecta si vom folosi informatii colectate prin intermediul site-ului nostru numai in termenii stipulati aici.


Colectarea informatiilor
Link Media SRL colecteaza informatii prin intemediul site-ului nostru. Colectam si inregistram automat urmatoarele informatii referitoare la vizitatotii nostri:
- ISP-ul d-voastra
- Referinta (pagina web de la care ne contactati)
- Tipul d-voastra de browser
- Sistemul d-voastra de operare
- Paginile si fisierele pe care le-ati vizualizat pe site-ul nostru

Colectam de asemenea unele informatii identificabile personal pe care utilizatorii nostri le divulga. Link Media SRL nu se adreseaza copiilor si nu cerem copiilor sub 14 ani sa divulge informatii personale.


Informatii de utilizare
Informatiile colectate de Link Media SRL vor fi folosite la dezvoltarea unor legaturi normale si eficiente cu dumneavoastra. Numai utilizatorii care ne vor furniza informatiile necesare vor beneficia de serviciile noastre.
Utilizatorii inregistrati vor primi anunturi aditionale de le noi cu privire la produse, servicii, afaceri speciale si o publicatie cu stiri. Ca dovada a respectului nostru fata de clientii oferim optiunea de a refuza primirea acestor informatii.
Informatiile colectate nu vor fi folosite la crearea profilurile de utilizatori bazate pe trecutul lor de navigare si achizitionare. Nu vom suplimenta informatiile colectate in site-ul nostru cu date provenind din alte surse. Nu impartim date indentificabile cu parti terte.
Daca regulamentul cu privire la colectarea informatiilor sau a utilizatorilor se schimba, aceste schimbari se vor plasa doar in acest document.


Accesul la informatie
Link Media SRL mentine acuratetea informatiilor prin metode standard de colectare si contabilitate. Informatia este tinuta in baza noastra de date pentru scopuri legale pe o perioada de 3 ani de la ultima data de la inregistrare.


Rezolvarea divergentelor
Daca apar divergente, utilizatorii pot contacta Link Media SRL vizitand pagina noastra de contact. Dorim rezolvarea oricaror divergente cat mai repede si mai eficient. In cazul in care doriti sa raportati o frauda va rugam sa ne contactati prin intermediul formularului de contact.

* Pretul de 35 EUR este valabil pentru achizitionarea unui domeniu .ro impreuna cu orice pachet de gazduire Web achitat pe un an in avans, mai putin pachetul LM20.

IMPORTANT: Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, www.websitehosting.ro va administra in conditii de siguranta datele personale pe care ni le furnizati numai pentru scopul oferirii in conditii optime a serviciilor.
Preturile nu includ TVA (24%) si se calculeaza in lei la cursul BNR + 2% din ziua emiterii facturii proforme.
© 2006 - 2018 Link Media SRL
www.websitehosting.ro | www.website-hosting.ro | www.web-site-hosting.ro | www.link-media.ro | www.linkmedia.ro